Pop-up shop bij Zij van Rinsma

Na twee succesvolle edities staan we op vrijdag 26 april weer met onze pop-up shop bij Zij van Rinsma! Op deze dag kan je infinity armbanden laten maken, een piercing laten zetten en is onze toothfairy er met de mooiste tandkristallen.

NIEUW in Friesland

Exclusieve piercings

Altijd al een piercing gewild maar wil je niet een half jaar met een standaard knopje lopen? Bij Zij van Rinsma piercen we met onze exclusieve piercing collectie en je ontvangt op deze dag 15% korting, oftewel een piercing met een mooi sierraad al vanaf €42,50. Je hebt een keuze uit maarliefst 40 verschillende sieraden!

MUSTHAVE

Infinity armbanden

Je hebt ze vast al wel eens gespot: infinity armbanden. Op 26 april kan je samen met je vriend(in) een armband op maat laten maken en solderen. Prijs per persoon v.a. €45 voor zilver en v.a. €60 voor goud. Ook als enkelbandje mogelijk!

Sparkly

Toothgems

Tandkristallen zijn kleine, glinsterende Swarovski edelstenen die op de tand worden aangebracht om een unieke en opvallende uitstraling te creëren.

De kristallen zijn van hoge kwaliteit en veilig voor tanden en kunnen worden verwijderd door de tandarts. Bij Zij van Rinsma kan je al voor €25,- één mooie tandkristal laten plaatsen.

Reserveer een plekje

Boek alvast een afspraak om teleurstelling te voorkomen. De vorige keer zaten we heel snel vol. Tot dan!

Inklapbare content

Hoe oud moet je zijn voor een piercing?

Wij piercen vanaf 16 jaar. Vergeet je ID niet!

Uit welke piercings kan ik kiezen?

We piercen op 26 april in het oor, neus, mond (alleen smiley en lip) en navel. Daarnaast kan je kiezen voor een standaard sierraad of een sierraad uit onze exclusieve collectie.

Moet ik een afspraak boeken?

Om teleurstelling te voorkomen is het beter om een afspraak te boeken, dit kan hieronder via onze website.

Waar is de pop-up shop?

De pop-up shop is bij Zij van Rinsma op 26 april vanaf 12:00 tot 21:00 uur op de eerste verdieping. Voor vragen kan je ons altijd berichten op info@goonsandqueensheerenveen.nl

Welke tandkristallen zetten jullie?

We hebben diverse swarosvki kristallen. Eén steentje kost €25,- tijdens de pop-up. Lees hier alles over tandkristallen

Welke tijden zijn jullie aanwezig?

Wij zijn er vrijdag 26 april vanaf 12:00 tot 17:00 uur.

Onze infinity armbanden

Bekijk hieronder onze infinity armbanden van zilver (925) en goldfilled. Prijzen voor armbanden zitten tussen de €45 en €70.