Veiligheid & hygiëne

Bij Goons & Queens Heerenveen heeft jouw veiligheid en hygiëne onze hoogste prioriteit! Wij begrijpen dat het laten zetten van een tatoeage een belangrijke beslissing is en dat je de garantie wilt hebben dat je in veilige handen bent. 

Hygiëne

& desinfectie

Wij hechten veel waarde aan de gezondheid en veiligheid van onze klanten. Onze collega’s zorgen ervoor dat onze studio voldoet aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Onze shop wordt dagelijks grondig gereinigd en gedesinfecteerd volgens de GGD-richtlijnen. We maken gebruik van disposable materialen om een optimale hygiëne te garanderen. Al onze medewerkers zijn opgeleid in infectiepreventie en volgen regelmatig trainingen om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Sterile naalden

& bescherming

We werken uitsluitend met steriele naalden, die na elk gebruik worden weggegooid. Onze tattoo-uitrusting wordt zorgvuldig gedesinfecteerd en gesteriliseerd volgens de geldende richtlijnen. We maken gebruik van wegwerp-inktcapsules en beschermende folie om elk risico op kruisbesmetting te voorkomen.

Inclusiviteit

& veiligheid

Naast onze strikte hygiënemaatrefezorgen we ook voor een veilige en comfortabele omgeving voor al onze klanten. Onze studio is ontworpen met jouw welzijn in gedachten. We creëren een schone en ontspannen sfeer, waarin je je op je gemak kunt voelen en vol vertrouwen jouw tattoo-ervaring kunt beleven. Elke tattoo stoel beschikt over een eigen tv en headset waar je Netflix, Videoland of Discovery+ kunt kijken. Daarnaast zorgen onze medewerkers ervoor dat je tijdens lange sessies voldoende eten en drinken krijgt.

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde medewerkers staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren, of het nu gaat om de keuze van het ontwerp, de nazorg of informatie veiligheid en hygiëne. Neem vandaag nog contact met ons op om een consult / gratis tattoo bespreek sessie in te plannen.

Legende Edward van Gils op bezoek