UV Block op je verse tattoo

UV Block op je verse tattoo

UV-Beschermende Second Skin voor je verse Tattoo

Wat is UV-beschermende second skin?
UV-beschermende second skin is een speciaal ontworpen, dunne en transparante film die op je verse tattoo kan worden aangebracht door de tattoo artiest. Het fungeert als een barrière tussen je huid en de schadelijke UV-stralen van de zon. Deze film biedt een extra laag bescherming tegen de zon zonder de esthetiek van je tattoo te beïnvloeden.

Waarom is het nodig?
UV-stralen zijn niet alleen schadelijk voor onze huid, maar ook voor onze tatoeages. Ze kunnen de pigmenten in de inkt afbreken, vervagen en vervormen. Door regelmatige blootstelling aan de zon kan je tattoo na verloop van tijd zijn helderheid en scherpte verliezen. Dit kan vooral problematisch zijn als je een kleurrijke of gedetailleerde tattoo hebt. 

Bescherming tegen vervaging:
Een van de belangrijkste voordelen van UV-beschermende second skin is het vermogen om je tattoo te beschermen tegen vervaging. De film blokkeert een groot deel van de schadelijke UV-stralen, waardoor de kleuren in je tattoo langer behouden blijven. Hierdoor blijft je tattoo er levendig en fris uitzien, zelfs na blootstelling aan de zon.

Langdurige bescherming:
UV-beschermende second skin kan het tot enkele dagen blijven zitten voordat het moet worden vervangen of weggegooid. Dit betekent dat je tattoo continu beschermd blijft, zelfs bij korte blootstelling aan de zon. Verwijderen gaat eenvoudig onder de douche. Wanneer je second skin eraf is moet je direct beginnen met het verzorgen van jouw tattoo.

Wil je meer weten over UV-beschermende second skin? Kom langs in onze shop, onze medewerkers vertellen je er graag meer over.

Terug naar blog

Vrijblijvend advies

We streven ernaar om jouw visie tot leven te brengen en je te voorzien van een prachtige tattoo die je met trots kunt dragen. Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie in te plannen en de eerste stap te zetten naar jouw nieuwe tattoo!

Shop verzorging